We hebben 43 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Mercedes-Benz
AMG GT
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Mercedes-Benz AMG GT occasion en nieuwe Mercedes-Benz AMG GT

De Mercedes-Benz AMG GT is een onvervalste Gran Turismo van Mercedes-Benz , gebouwd door de sportieve specialisten van Mercedes-Benz AMG. Deze tweedeurs sportwagen is te koop sinds 2014 en verkrijgbaar als gesloten coupé-variant en open roadster . De Mercedes-Benz AMG GT combineert zo ongeveer de volledige inhoud van de sportieve trukendoos die de afdeling AMG van Mercedes-Benz inzet om sportieve successen te behalen.

Mercedes-Benz AMG GT coupé en roadster

Het ‘instapmodel’ – voor zover je daarover kunt spreken bij de Mercedes AMG GT - is evenals de rest van de modellenlijn voorzien van een 4,0-liter V8-motor, die is voorzien van twee turbo’s. In de basis levert deze motor 462 pk. Vanaf modeljaar 2017 is dat 476 pk. Ook de AMG GT Roadster levert dit vermogen al vanaf het begin. Er zijn in de loop der tijd verschillende versies ontwikkeld: de GT, GT S, GT C en GT R. De ’S’ kwam met 510 pk (522 vanaf 2018), de ‘C’ met 558 pk en de speciaal voor het circuit ontwikkelde ‘R’ tovert maar liefst 585 pk uit de V8. De topsnelheid van alle varianten ligt ruim boven de 300 km/u, voldoende speelruimte voor vlot inhalen dus. De versnellingsbak ligt achterin voor een optimale gewichtsverdeling en de GT C is zelfs voorzien van vierwielbesturing.

Andere modellen van Mercedes-Benz

Mercedes-Benz maakt niet alleen uitzonderlijke sportwagens, ook consumenten met iets bescheidener wensen op het gebied van pk’s komen uitgebreid aan hun trekken. In bijna ieder segment is Mercedes-Benz wel aanwezig, van de compacte en praktische Mercedes-Benz A-klasse (vanaf 1997) en de Mercedes-Benz B-klasse (vanaf 2005) tot een uitgebreide modellenlijn voor de zakelijke rijder (C-klasse en E-klasse ). En dan is er nog de grote, luxe limousines uit de Mercedes-Benz S-klasse . Ook in het SUV-segment is Mercedes-Benz goed vertegenwoordigd met de M-klasse als instapper en de GL-klasse als ruimtewonder tot zeven personen. Wil je het terrein in? Dan kun je kiezen voor de G-klasse , die al sinds eind jaren zeventig in productie is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen