We hebben 39 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
S-Max
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Ford S-Max occasions en nieuwe Ford S-Max bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford S-Max

De Ford S-Max is een veelzijdige en stijlvolle auto die perfect is voor gezinnen. De Ford S-Max is beschikbaar in zowel vijf- als zeven zitplaatsen , dus er is genoeg ruimte voor iedereen, en hij wordt geleverd met een reeks functies die het rijden een plezier maken. De S-Max heeft een krachtige motor waarmee u gemakkelijk door het verkeer scheurt, en de ophanging is zo ontworpen dat u zelfs op ruwe wegen soepel rijdt. Hij beschikt ook over een aantal veiligheidsvoorzieningen die u en uw gezin veilig houden terwijl u onderweg bent.

De voordelen van de Ford S-Max

De Ford S-Max is een veelzijdige auto die veel voordelen biedt aan zijn bestuurders. Hij heeft een comfortabel en ruim interieur dat plaats biedt aan maximaal zeven passagiers, waardoor hij perfect is voor gezinnen of groepen vrienden. Hij heeft ook een grote kofferbak waarin bagage of andere voorwerpen gemakkelijk kunnen worden opgeborgen. De S-Max is ook uitgerust met een groot aantal functies die het rijden gemakkelijker en aangenamer maken, zoals een achteruitkijkcamera, parkeersensoren en een geavanceerd infotainmentsysteem. Het is ook een zeer veilige auto, met een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals dodehoekmonitoring en waarschuwing bij het onbedoeld verlaten van de rijstrook.

Het verbruik van de Ford S-Max

De Ford S-Max is een zuinige gezinsauto die perfect is voor een druk gezin. De auto heeft een 2-liter motor die een indrukwekkende 16 km/l haalt op de snelweg en 12 km/l in de stad. De auto heeft veel ruimte voor passagiers en lading en wordt geleverd met een verscheidenheid aan functies die het gemakkelijk maken om te rijden. De Ford S-Max is een perfecte keuze voor een gezin dat een zuinige, praktische auto wil.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen