We hebben 60 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
Grand C4 Spacetourer
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Citroën Grand C4 Spacetourer occasions en nieuwe Citroën Grand C4 Spacetourer bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Citroën Grand C4 Spacetourer

De Citroën Grand C4 Spacetourer is een comfortabele en stijlvolle auto die perfect is voor lange reizen. Hij biedt plaats aan zeven passagiers, en het interieur is ruim en goed uitgerust. De auto is ook zeer geschikt voor het rijden in de stad, dankzij zijn wendbare besturing en kleine draaicirkel. Hij is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een automatische transmissie.

De voordelen van de Citroën Grand C4 Spacetourer

De Citroën Grand C4 Spacetourer is een auto die perfect is voor gezinnen en mensen die veel ruimte nodig hebben. De auto heeft zeven zitplaatsen, wat betekent dat iedereen een comfortabele rit kan hebben. Er is veel beenruimte en hoofdruimte in de auto, zelfs voor mensen die lang zijn. De bagageruimte is ook groot, wat betekent dat er genoeg ruimte is voor bagage of boodschappen. De Citroën Grand C4 Spacetourer is een zeer comfortabele auto om in te rijden. Hij rijdt soepel en is gemakkelijk te besturen.

Het verbruik van de Citroën Grand C4 Spacetourer

De Citroën Grand C4 Spacetourer is een auto die gebouwd is voor zuinig rijden. Hij heeft een 1.6-liter motor die is voorzien van een turbo, die helpt om u een geweldig brandstofverbruik te geven. U kunt tot 18 km/l op de snelweg verwachten, wat deze auto een geweldige keuze maakt voor lange reizen. Bovendien heeft de Grand C4 Spacetourer een aantal functies die helpen om brandstof te besparen, zoals een automatisch start/stop-systeem en een Eco-modus.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen