We hebben 1 auto voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
Ds5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Citroën DS5 occasions en nieuwe Citroën DS5 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Citroën DS5

De Citroën DS5 is een vijfdeurs luxe hatchback met vijf zitplaatsen die sinds begin 2011 wordt geproduceerd door de Franse autofabrikant Citroën . Hij is gebaseerd op de Citroën C4 Picasso , en staat boven de Citroën C4 in het gamma van het bedrijf.

De DS5 deelt zijn platform met de Citroën C4 Picasso en heeft een uniek design, geïnspireerd op de Citroën DS. De auto is verkrijgbaar met een keuze uit twee benzinemotoren , of één dieselmotor.

De voordelen van de Citroën DS5

De Citroën DS5 is een vijfdeurs luxe cross-over met alle voordelen van een personenauto en een SUV. Hij heeft een slank en stijlvol design waarmee hij zich onderscheidt van de concurrentie, en zijn comfortabele en ruime interieur biedt plaats aan vijf passagiers en een ruime lading. De DS5 zit ook boordevol hightech voorzieningen, zoals een infotainmentsysteem met touchscreen, een head-up display en een achteruitkijkcamera.

Het verbruik van de Citroën DS5

De Citroën DS5 is een vijfdeurs luxe hatchback met vijf zitplaatsen die verkrijgbaar is met keuze uit drie motoren: twee benzine- en één dieselmotor. De zuinigste motor is de 1,6-liter diesel die een indrukwekkende 74,3mpg haalt en slechts 99g/km CO2 uitstoot. De 2.0-liter benzinemotor is ook zuinig, met 51,4mpg en een CO2-uitstoot van 139g/km. De krachtigste motor is de 2,0-liter turbobenzine, die 40,5 km/km oplevert.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen