We hebben 0 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Citroën
Basisgegevens
Eigenschappen
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Overige filters

Niks gevonden?
Pas je wensen aan.

Citroën C6 occasions en nieuwe Citroën C6 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Citroën C6

De Citroën C6 is een grote luxe auto die voor het eerst werd geproduceerd in 2005. Hij is gebaseerd op de Citroën XM , en is een van de slechts twee auto's ooit geproduceerd door de Franse autofabrikant met hydropneumatische vering (de andere is de Citroën DS ). De C6 heeft een 3.0 L V6 motor en kan snelheden bereiken tot 249 km. Hij wordt standaard geleverd met vele voorzieningen, waaronder lederen zetels, een 8-luidspreker geluidsinstallatie, dual-zone climate control, parkeersensoren achteraan en een zonnedak.

De voordelen van de Citroën C6

De Citroën C6 is een auto die de bestuurder veel voordelen biedt. Hij heeft een comfortabel en luxueus interieur, met veel ruimte voor zowel passagiers als bagage. De auto is ook uitgerust met een aantal hightech voorzieningen die het rijden gemakkelijk en plezierig maken. Deze voorzieningen zijn onder andere een automatische versnellingsbak, satellietnavigatie en een achteruitrijcamera. Het veersysteem van de auto zorgt voor een soepele en comfortabele rit, terwijl de krachtige motor veel vermogen levert wanneer dat nodig is.

Het verbruik van de Citroën C6

De Citroën C6 is een auto die een brandstofverbruik heeft van 5,5 liter per 100 kilometer. Dit betekent dat de auto tot 540 kilometer kan rijden op een enkele tank brandstof. De Citroën C6 heeft ook een automatisch start/stop-systeem, dat helpt om brandstof te besparen en de uitstoot te verminderen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen