We hebben 59 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Beetle
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen Beetle occasions en nieuwe Volkswagen Beetle bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen Beetle

De Volkswagen Beetle is een tweedeurs, vierpersoons, achterwielmotor zuinige auto geproduceerd en op de markt gebracht door Volkswagen AG in Duitsland van 1938 tot 2003. Ontworpen door Ferdinand Porsche, de Beetle is een achtermotor, luchtgekoelde, vier-cilinder economy car met onafhankelijke ophanging, voorwielaandrijving en achterwielaandrijving varianten. Met meer dan 21 miljoen geproduceerde exemplaren in een luchtgekoelde, achterin geplaatste configuratie, is de Kever de langstlopende en meest geproduceerde auto van een enkel platform die ooit is gemaakt.

De voordelen van de Volkswagen Beetle

De Volkswagen Beetle is een kleine, klassieke auto die bekend staat om zijn gemakkelijke bediening en brandstofefficiëntie. Hij is perfect voor in de stad, en zijn lage prijs maakt hem een populaire keuze voor budget-minded bestuurders. De Beetle heeft ook een ruim interieur, waardoor het een geweldige keuze is voor gezinnen. Bovendien is hij door zijn eenvoudige ontwerp gemakkelijk te onderhouden en past hij door zijn geringe afmetingen gemakkelijk in krappe parkeervakken.

Het verbruik van de Volkswagen Beetle

De Volkswagen Kever is een kleine, zuinige auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij haalt uitstekende brandstofkilometers, waardoor het een geweldige keuze is voor milieubewuste bestuurders. De Beetle heeft ook een verrassend ruim interieur, waardoor het een goede keuze is voor kleine gezinnen of koppels. Het is ook een goede keuze voor bestuurders die een stijlvolle en leuke auto willen zonder de bank te breken.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen