We hebben 4 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Laguna
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Renault Laguna occasions en nieuwe Renault Laguna

De Renault Laguna is een 5-deurs hatchback, 5-deurs stationwagen of 2-deurs coupé uit de middenklasse van de Franse autoproducent Renault . Tussen 1994 en 2015 zijn drie generaties gebouwd. De eerste generatie Renault Laguna komt in 1994 op de markt en is er als 5-deurs hatchback en stationwagen, de Laguna Break. Het is een auto met veel ruimte en comfort. In 2001 verschijnt de tweede generatie Laguna. Het is de eerste Renault met een sleutelkaart in de vorm van een dikke pinpas in plaats van de traditionele autosleutel. Het is de eerste auto die het onafhankelijke veiligheidsinstituut Euro NCAP beoordeelt met de maximale score van vijf sterren. De derde generatie uit 2007 maakt grote stappen op het gebied van comfort, luxe en vooral kwaliteit. In 2015 vervangt Renault de Laguna door de Renault Talisman. Concurrenten van de Renault Laguna zijn onder meer de:

Tweedehandse Renault Laguna Coupé of Station kopen

De station van de Renault Laguna kent verschillende namen. De eerste generatie heet Laguna Break. De tweede generatie station gaat als Grand Tour door het leven. De laatste generatie Laguna station heet Estate. In 2008 biedt Renault de Laguna voor het eerst als 2-deurs coupé aan. Deze Laguna Coupé is sportief zonder daarbij comfort uit het oog te verliezen. Opvallend is dat Renault de Laguna Coupé met vierwielbesturing levert.

Renault Laguna uit 2015, 2016, 2017, 2018 of 2019 kopen

De Renault Laguna krijgt in 2010 een facelift. Hierbij vernieuwt Renault de gehele voorzijde. Het aanbod is uitgebreid, variërend van luxe uitvoeringen met een laag verbruik tot een extra sportieve Laguna GT met krachtige benzine- of dieselmotor. Vanaf 2013 levert Renault de Laguna nog uitsluitend met dieselmotoren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen