We hebben 5 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Renault
Grand Modus
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Renault Grand Modus occasions en nieuwe Renault Grand Modus bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Renault Grand Modus

De Renault Grand Modus is een kleine vijfdeurs MPV met plaats voor 5 passagiers. Hij heeft een 1.2L 4-cilinder benzinemotor en een handgeschakelde 5-versnellingsbak. Hij wordt standaard geleverd met airconditioning, elektrische ramen en sloten, en een cd-speler. Hij heeft ook verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder voor- en zij-airbags, antiblokkeerremmen en stabiliteitscontrole. De Grand Modus is een model van Renault , en werd geïntroduceerd voor het modeljaar 2009.

De voordelen van de Renault Grand Modus

De Renault Grand Modus is een kleine vijfdeurs MPV die veel waar voor zijn geld biedt. Hij is comfortabel en praktisch, met een ruim interieur en veel opbergruimte. De Grand Modus is ook zeer voordelig in het gebruik, met een laag brandstofverbruik en lage emissies. Hij is perfect voor het drukke stadsleven en is ideaal voor gezinnen of kleine bedrijven.

Het verbruik van de Renault Grand Modus

De Renault Grand Modus is een zuinige auto. Hij is perfect voor in de stad, want hij is gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes. De Grand Modus heeft ook een grote draaicirkel, waardoor het gemakkelijk is om rond te komen in drukke gebieden. De auto heeft een 1.2 liter motor die zowel krachtig als efficiënt is. Hij haalt tot 15,7 km/l op de snelweg, en tot 12,3 km/l in de stad.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen