We hebben 14 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Mercedes-Benz
GLS
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Mercedes GLS occasions en nieuwe Mercedes GLS bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Mercedes GLS

De Mercedes-Benz GLS is een full-size luxe SUV. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 2006 als de Mercedes-Benz GL, en is sindsdien onafgebroken in productie geweest. De GLS is de grootste en duurste SUV die door Mercedes-Benz wordt aangeboden. Hij staat boven de GLA , GLC en GLE in het gamma van Mercedes-Benz, en moet het opnemen tegen Audi Q7, BMW X5 en Infiniti QX80 . De huidige derde generatie van de GLS werd geïntroduceerd voor het modeljaar 2019.

De voordelen van de Mercedes GLS

De Mercedes-Benz GLS is een crossover SUV geproduceerd door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz. Hij is gebaseerd op het W166-platform, en was voorheen bekend als de Mercedes-Benz GL-Klasse. De naam werd gewijzigd voor het modeljaar 2017. De GLS is gepositioneerd boven de GLA en onder de GLE in de line-up van Mercedes. De GLS is beschikbaar in zowel achterwielaandrijving en vierwielaandrijving configuraties. Hij wordt aangedreven door een 3.0L V6 turbomotor, die 362 pk en 500 Nm koppel levert.

Het verbruik van de Mercedes GLS

De Mercedes GLS is een full-sized luxe SUV die standaard wordt geleverd met een V6 motor. De auto haalt een geschat brandstofverbruik van 13,1 l/100 km (1 op 7,7) in de stad en 10,2 l/100 km (1 op 9,8) op de snelweg. De GLS kan tot 3400 kg trekken als hij goed is uitgerust.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen