We hebben 24 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
Ka
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Ford Ka occasions en nieuwe Ford Ka

De Ford Ka is een compacte 3- of 5-deurs hatchback van de Amerikaanse/Duitse autoproducent Ford . De eerste Ford Ka verschijnt in 1996 op de markt. De Ford Ka is een aantal jaren leverbaar als 2-deurs cabriolet, de Ford Streetka. De Ford Ka van 1996 is Fords bijzonder vormgegeven instapmodel. De 3-deurs stadsauto is gebaseerd op het platform van de grotere Ford Fiesta . Het opvallende design noemt Ford ‘New Edge’, een design met ronde vormen en scherpe lijnen. De Ka van 2008 is eveneens een 3-deurs stadsauto en ontwikkeld in samenwerking met Fiat. Hij deelt zijn techniek en platform met de Fiat 500 . De Ka+ van 2016 is een ruimere 5-deurs hatchback met een tamelijk onopvallend design. Deze editie ondergaat in 2018 een facelift. De Ford Ka is niet leverbaar met een automaat. Concurrenten van de Ford Ka zijn onder meer de:

Tweedehandse Ford Ka Titanium, Champion Edition en Cool & Sound

De eerste generatie van de Ford Ka verschijnt in talloze speciale versies: alleen al twaalf Editions en uitvoeringen als de Champion, maar ook kunstzinnige versies als de Ka d’Arte en door Nederlandse kunstenaars als Karel Appel aangeklede Ka’s, de Ka brio met een stoffen schuifdakje en de Ford Ka Cool & Sound, waarvan de naam verwijst naar de airco en geluidsinstallatie. De Ka is standaard voorzien van een 1.3 benzinemotor. De sportieve Sportka heeft een speciaal onderstel en een 1,6-litermotor met 70 kW/95 pk. De Ka Streetka is hiervan de cabriolet.

Ford Ka uit 2009, 2010, 2017 of 2018 kopen

De 5-deurs Ford Ka+ vanaf 2016 is er in veel minder uitvoeringen. Er is alleen een 1,2-liter benzinemotor met een vermogen van 52 kW/70 pk of 63 kW/85 pk. De Ford Ka+ is er ook als crossover met SUV-trekjes en heet dan Ka+ Active.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen