We hebben 15 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Ford
Galaxy
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Ford Galaxy occasions en nieuwe Ford Galaxy bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Ford Galaxy

De Ford Galaxy is een grote MPV (multi-purpose vehicle) geproduceerd door Ford. Hij werd voor het eerst geïntroduceerd in 1995 als vervanger van de Ford Scorpio . De Galaxy is gebouwd op hetzelfde platform als de Ford Mondeo en heeft dezelfde aandrijflijn. Hij is verkrijgbaar in zowel voorwiel- als vierwielaandrijving. De Galaxy wordt op de markt gebracht als een gezinsauto en wordt vaak gebruikt als taxi of bestelwagen. Hij is verkrijgbaar met zeven zitplaatsen.

De voordelen van de Ford Galaxy

De Ford Galaxy is een geweldige auto voor grote gezinnen. Er is genoeg ruimte voor iedereen om comfortabel te zitten en er is genoeg opbergruimte voor al hun spullen. De Galaxy is ook een zeer veilige auto. Hij heeft een groot aantal veiligheidsvoorzieningen die ervoor zorgen dat iedereen in de auto veilig is in het geval van een aanrijding. De Ford Galaxy is ook een zeer zuinige auto. Hij haalt goede brandstofkilometers, wat helpt om de kosten laag te houden.

Het verbruik van de Ford Galaxy

De Ford Galaxy is een zuinige auto die lange afstanden kan afleggen op een enkele tank benzine. De auto heeft een zescilinder motor die veel vermogen en koppel levert, waardoor het gemakkelijk is om op de snelweg te rijden. De Ford Galaxy beschikt ook over een geavanceerd brandstofmanagementsysteem dat helpt brandstof te besparen, waardoor bestuurders lange afstanden kunnen afleggen zonder te hoeven stoppen voor benzine. De auto is ook uitgerust met een aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags en antiblokkeerremmen, waardoor het een veilige keuze is voor bestuurders en hun gezinnen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen