We hebben 133 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
Z4
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

BMW Z4 occasions en nieuwe BMW Z4 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW Z4

De BMW Z4 is een tweedeurs roadster die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2002. Hij is beschikbaar in zowel een hard-top als een soft-top cabriolet carrosserie stijl. De auto wordt aangedreven door een 2.5L of 3.0L zescilinder-lijnmotor die respectievelijk 200 of 255 pk levert. Een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard, maar een optionele achttraps automaat is ook verkrijgbaar. De Z4 staat op lichtmetalen 18-inchwielen en weegt iets meer dan 3000 kg. Standaard uitgerust zijn onder andere elektrische ramen, sloten en spiegels en airconditioning.

De voordelen van de BMW Z4

De BMW Z4 is een sportwagen die heel wat voordelen biedt. Hij heeft een gestroomlijnd design waardoor hij er snel en sportief uitziet, en hij is ook zeer comfortabel om in te rijden. De BMW Z4 is ook zeer betaalbaar, waardoor het een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige sportwagen met een budget. Hij is ook zeer zuinig met brandstof, dus u kunt geld besparen op brandstofkosten.

Het verbruik van de BMW Z4

De BMW Z4 is een sportwagen die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie van 15 km/l waardoor het een goede keuze is voor wie op zoek is naar een auto die zowel leuk is om te rijden als zuinig. De motor is een 2.0 liter viercilinder-lijnmotor die 230 pk levert, wat betekent dat de Z4 gemakkelijk met het verkeer mee kan komen en met gemak de bochten kan nemen. De auto is ook voorzien van een aantal voorzieningen die het brandstofverbruik helpen verlagen, zoals een automatisch start/stop-systeem en remregeneratie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen