We hebben 1 auto voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
Z1
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Exterieur
Overige filters
Voertuigsoort

BMW Z1 occasions en nieuwe BMW Z1 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW Z1

De BMW Z1 is een roadster met twee zitplaatsen die van 1989 tot 1991 door BMW werd geproduceerd. Het was het eerste BMW model dat werd ontworpen door een team onder leiding van Klaus Kapitza. De Z1 heeft een achterwielaandrijving en gebruikt een aangepaste versie van de BMW M20B25 motor. De carrosserie is gemaakt van kunststof en kan volledig uit elkaar worden gehaald en weer in elkaar worden gezet. Dit maakt het mogelijk om de auto door een standaard deur te laten rijden.

De voordelen van de BMW Z1

De BMW Z1 is een unieke en exclusieve roadster met twee zitplaatsen die het summum van openluchtrijden biedt. Met zijn frameloze deuren die omhoog en uit de weg scharnieren, is de Z1 perfect om van de zon en het briesje te genieten. En omdat het een BMW is, biedt de Z1 ook uitzonderlijke rijdynamiek en prestaties.

Het verbruik van de BMW Z1

De BMW Z1 is het eerste model dat werd ontworpen door BMW's dochteronderneming, DesignworksUSA. De Z1 heeft een zes-cilinder motor die 168 pk produceert. Hij kan van 0 tot 97 km gaan in 7,2 seconden en heeft een topsnelheid van 233 km. Het brandstofverbruik van de Z1 wordt geschat op 13,1 l/100 km (1 op 7,7) in de stad en 9,0 l/100 km (1 op 11,1) op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen