We hebben 69 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
X4
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

BMW X4 occasions en nieuwe BMW X4 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW X4

De BMW X4 is een sport activity coupe (SAC) geproduceerd door de Duitse autofabrikant BMW . De X4 is gebaseerd op de BMW X3 en werd voor het eerst aangekondigd door BMW in maart 2014. De X4 slot onder de X6 als een entry-level SAC. Het voertuig werd onthuld op de Autosalon van Genève in maart 2014. De productie van de auto startte in augustus 2014 in de Spartanburg-fabriek in South Carolina. De X4 wordt aangeboden met keuze uit twee benzine - en één dieselmotor , alle drie de motoren zijn voorzien van een turbo.

De voordelen van de BMW X4

De BMW X4 is een luxueuze crossover die het beste van twee werelden biedt met zijn stijlvolle design en efficiënte prestaties. De X4 heeft een krachtige motor die zorgt voor een geweldige acceleratie en wegligging, en het goed vervaardigde interieur zorgt voor een comfortabele en luxueuze rijervaring. De X4 zit ook boordevol functies en voorzieningen, zoals een zonnedak, verwarmde stoelen en een eersteklas geluidssysteem. En met zijn veelzijdige laadruimte kan de X4 gemakkelijk aan al uw wensen voldoen, of u nu voor zaken of voor uw plezier reist.

Het verbruik van de BMW X4

Het brandstofverbruik van de auto BMW X4 is afhankelijk van het motortype, het gewicht van de auto, de snelheid en de rijstijl. De zuinigste motor is de sDrive18d met een brandstofverbruik van 4,1 tot 4,3 liter per 100 kilometer. De xDrive20d heeft een brandstofverbruik van 4,5 tot 4,7 liter per 100 kilometer. De meest dorstige motor is de xDrive35i met een brandstofverbruik van 8,8 tot 9,0 liter per 100 kilometer. Het gewicht van de auto is van invloed op het brandstofverbruik. Hoe zwaarder de auto, hoe meer brandstof hij verbruikt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen