We hebben 8 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
M8
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

BMW M8 occasion en nieuwe BMW M8

De BMW M8 is de sportieve topversie van de BMW 8-serie. Het betreft een grote, luxueuze tweedeurs coupé boordevol autosporttechnologie en een uitzonderlijk krachtige motor voor absolute topprestaties. De BMW M8 kwam in 2019 op de markt als vervanger van de BMW M6. De absolute top als je bij BMW aanklopt voor ‘Groots Toeren’ vind je onder het kopje M8. De combinatie van de uiterst krachtige motor en de sportief-elegante vorm van een tweedeurs coupé, cabriolet of vierdeurs sedan (Gran Coupé) levert een ultieme reispartner op, welke carrosserie-variant je ook kiest. De eerste BMW 8-serie zag al in 1989 het levenslicht en was tien jaar lang op de markt. Ook toen al vertegenwoordigde de ‘8’ de top in de klasse van de grote Gran Turismo’s. Als extra sportieve M-versie werd deze echter nooit geleverd. De BMW 8-serie van de nieuwe generatie is te koop sinds 2019. De lichtste variant heeft een 3,0-liter zescilindermotor met 335 pk.

BMW M8 en M8 Competition

De BMW M8 wordt aangedreven door een 4,4-liter V8-motor met twee turbo’s, bekend van onder andere de BMW M5 . De standaard ‘M’ is daarmee voorzien van 600 pk en sprint in 3,3 seconden naar 100 km/u. Vind je dat nog niet voldoende? Dan kun je nog even doorsparen voor een M8 Competition , die er voor het gemak nog eens 25 pk bovenop doet. Daarbij is hij dankzij nieuwe draagarmen, stijvere vering en stevigere demping nóg geschikter voor een dagje op het circuit. Zowel de BMW M8 als de BMW M8 Competition zijn tevens uitgerust met vierwielaandrijving. Bij BMW heet dat X-drive. De BMW M8 is ook uitgerust met vierwielbesturing en adaptieve wielophanging waarmee je het rijgedrag extra comfortabel of juist uiterst sportief kunt maken.

BMW M8 Gran Coupé

In 2019 werd de BMW M8 ook beschikbaar in de vierdeurs-coupé: de BMW M8 Gran Coupé . Die extra portieren maken de BMW M8 net even wat geschikter om met het hele gezin te reizen. De achterbank is immers een stuk gemakkelijker bereikbaar. Ook de ruimte voor passagiers op de achterbank is net wat groter. De specificaties zijn verder hetzelfde: als je als een kanonskogel op vakantie wilt (en niet bang bent voor boetes), dan is de BMW M8 Gran Coupé de ideale keuze. Liever de zon op je bol? De BMW M8 is ook beschikbaar als cabriolet op basis van de BMW M8 tweedeurs coupé.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen