We hebben 8 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
M5
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

BMW M5 occasions en nieuwe BMW M5 bij viaBOVAG.nl

BMW M5

Ben je op zoek naar een luxe sportwagen die topprestaties levert? De BMW M5 is een high-performance auto gebouwd door de Motorsport divisie van BMW en biedt bestuurders een onvergetelijke rijervaring. Via viaBOVAG.nl heb je keuze uit nieuwe modellen en occasions van de BMW M5. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over deze indrukwekkende auto.

De specificaties van de BMW M5

De BMW M5 is een high-performance auto gebaseerd op de 5-Serie executive auto. De eerste versie van de M5 werd in 1986 met de hand gebouwd op basis van de E28 5 Serie. Deze auto had een korte wielbasis en een aangepaste motor uit de BMW M1. De M5 werd slechts twee jaar geproduceerd en is nooit in Noord-Amerika verkocht.

De voordelen van de BMW M5

De BMW M5 is een krachtige en luxueuze sportwagen die bestuurders een opwindende rijervaring biedt. Deze auto heeft een indrukwekkend acceleratievermogen: hij kan van 0 naar 97 kilometer per uur in slechts 3,7 seconden en heeft een topsnelheid van 306 kilometer per uur. Ook beschikt hij over geavanceerde functies, zoals een Head-Up Display, een verwarmd stuurwiel en een achteruitkijkcamera. Het interieur is luxueus uitgerust met lederen zetels, houten bekleding en een 12-luidsprekers tellend geluidssysteem.

Het verbruik van de BMW M5

De BMW M5 heeft een brandstofverbruik van 10,6 liter per 100 kilometer. De auto kan van 0 naar 100 kilometer per uur in slechts 4,4 seconden, en heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur. De BMW M5 heeft ook een 6,3 liter motor die 560 pk levert.

BMW M5 occasions en nieuwe modellen bij viaBOVAG.nl

Bij viaBOVAG.nl vind je een breed scala aan BMW M5 modellen, zowel nieuwe modellen als occasions. Zo kun je kiezen voor de nieuwste BMW M5, of besparen op kosten door te gaan voor een occasion. Bekijk ons aanbod en vind de BMW M5 die het beste bij jou past.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen