We hebben 31 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

BMW
M2
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

BMW M2 occasions en nieuwe BMW M2 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW M2

De BMW M2 is een high-performance versie van de BMW 2 Reeks. Hij wordt aangedreven door een turbogeblazen 3,0-liter zescilinder-in-lijn motor die 365 pk en 465 Nm koppel levert. De BMW M2 is in staat om 0-97 km/u te bereiken in 4,0 seconden en heeft een topsnelheid van 249 km. Hij is uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak, een sperdifferentieel en een adaptief onderstel. De BMW M2 wordt ook geleverd met een groot aantal rijhulpsystemen, waaronder tractiecontrole, stabiliteitscontrole en remassistentie.

De voordelen van de BMW M2

Als u op zoek bent naar prestaties, dan is de BMW M2 de perfecte auto voor u. Met een 3,0-liter zes-in-lijn turbomotor die 365 pk en 465 Nm koppel levert, brengt deze auto u van 0 naar 97 km in slechts 4,2 seconden. Hij is niet alleen snel, maar ook ongelooflijk wendbaar, waardoor hij perfect is voor scherpe bochten en bochtige wegen. De ophanging van de M2 is speciaal afgestemd op sportief rijden en de remmen van de auto bieden een uitstekende remkracht.

Het verbruik van de BMW M2

De BMW M2 is een high-performance coupé die is ontworpen om een uitstekend brandstofverbruik te bieden. De auto haalt tot 7,1 l/100 km (1 op 14,0) op de snelweg en 10,7 l/100 km (1 op 9,4) in de stad. De BMW M2 heeft ook een aantal prestatiegerichte functies die helpen het brandstofverbruik te verlagen, waaronder een Eco Pro modus die helpt het brandstofverbruik te optimaliseren.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen