We hebben 62 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
i7
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

BMW i7 occasions en nieuwe BMW i7

Ben je op zoek naar een luxe elektrische auto die comfort en technologie combineert? Dan is de BMW i7 de perfecte keuze voor jou! Deze prachtige auto is in 2022 gelanceerd en biedt een ongeëvenaarde rijervaring. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe BMW i7 of een tweedehands model, er zijn tal van opties om uit te kiezen.

BMW i7 occasions

Het kopen van een tweedehands auto kan een slimme keuze zijn als je op zoek bent naar een betaalbare luxe auto. Gelukkig is de BMW i7 ook beschikbaar als tweedehands auto. Als je ervoor kiest om een BMW i7 occasion te kopen, kun je genieten van de vele indrukwekkende kenmerken van deze auto tegen een fractie van de prijs van een nieuwe auto.

Indrukwekkende kenmerken van de BMW i7

Of je nu kiest voor een nieuwe BMW i7 of een tweedehands model, je zult versteld staan van de vele indrukwekkende kenmerken van deze auto. Enkele hoogtepunten zijn:

  • Volledig elektrisch: De BMW i7 is een volledig elektrische auto en biedt een rijbereik tot wel 600 kilometer op een volle batterij. Dit maakt de BMW i7 perfect voor lange ritten en dagelijks gebruik.

  • Snelle acceleratie: De BMW i7 heeft een indrukwekkende acceleratietijd en kan van 0 naar 100 km/u in slechts 4,6 seconden. Dit betekent dat je altijd snel en soepel kunt versnellen.

  • Ruim interieur: De BMW i7 biedt voldoende ruimte voor passagiers en bagage, wat hem ideaal maakt voor gezinsuitstapjes en lange ritten.

  • Geavanceerde technologie: De BMW i7 is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder een digitaal instrumentenpaneel en een groot touchscreen. Hiermee kun je gemakkelijk alle functies van de auto bedienen en genieten van een naadloze rijervaring.

BMW i7 kopen

Als je op zoek bent naar een luxe elektrische auto die comfort en technologie combineert, is de BMW i7 de perfecte keuze. Of je nu kiest voor een nieuwe BMW i7 of een tweedehands model, je kunt genieten van de vele indrukwekkende kenmerken van deze auto. Het kopen van een tweedehands BMW i7 kan bovendien een slimme keuze zijn als je op zoek bent naar een betaalbare luxe auto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen