We hebben 46 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

BMW
6-Serie
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

BMW 6-serie occasions en nieuwe BMW 6-serie bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de BMW 6-serie

De BMW 6-serie is een luxe auto die bekend staat om zijn stijl, prestaties en comfort. Hij heeft een gestroomlijnd design dat zeker hoofden zal doen omdraaien wanneer u door de straat rijdt. De auto heeft ook veel vermogen en kan snelheden bereiken tot 249 km. Hij is perfect voor lange ritten en biedt een comfortabele en luxueuze rit voor alle passagiers. De BMW 6-serie wordt ook geleverd met een groot aantal functies en voorzieningen die uw rit nog aangenamer zullen maken.

De voordelen van de BMW 6-serie

De BMW 6-serie is een tweedeurs luxueuze grand tourer die van 2004 tot 2010 door de Duitse autofabrikant BMW werd geproduceerd. De 6-serie is gebaseerd op de 5-serie , en is beschikbaar in coupé en cabriolet carrosserie stijlen. De 6-serie concurreert met auto's als de Mercedes-Benz CL-klasse en de Porsche 911. De 6-serie is voorzien van een V8-motor en is leverbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een automatische 6-versnellingsbak . De auto werd geprezen om zijn slanke design, hoge prestaties en luxueuze interieur.

Het verbruik van de BMW 6-serie

De BMW 6-serie is een zuinige auto die veel brandstof verbruikt. De 6-serie heeft een V8 motor die hem krachtig en snel maakt. Deze auto kan snelheden bereiken tot 322 km per uur. Hij heeft ook een geavanceerd veersysteem dat zorgt voor een soepele, comfortabele rit. De 6-serie is perfect voor liefhebbers van luxe auto's die een auto willen die zowel stijlvol als efficiënt is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen