We hebben 104 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Touran
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen Touran occasions en nieuwe Volkswagen Touran bij viaBOVAG.nl

De Volkswagen Touran komt in 2003 op de markt. De Volkswagen Touran is een compacte familie-MPV (Multi Purpose Vehicle). Net wat groter dan een Volkswagen Golf , maar een stuk kleiner dan een Volkswagen Sharan .

De eerste generatie Volkswagen Touran verdwijnt steeds meer uit het straatbeeld. Het zijn vooral de nieuwere modellen die in grote aantallen als jong gebruikte occasion worden aangeboden. De Volkswagen Touran is leverbaar als 5- of 7-zitter en heeft een hoge zit.

Concurrenten van de Volkswagen Touran zijn de:

Tweedehandse VW Touran uit 2016, 2017 en 2018

Een tweedehandse Volkswagen Touran uit 2016, 2017 of 2018 is goed te vinden. Voordelen van een tweedehandse Volkswagen Touran zijn de interieurruimte, slimme opbergmogelijkheden en comfortabele rijeigenschappen. Dat maakt van de Volkswagen Touran een ideale gezinsauto. Een Volkswagen Touran is in diverse uitvoeringen te krijgen.

Populaire uitvoeringen van de Volkswagen Touran zijn de:

7-Persoons Volkswagen Touran

Standaard is elke Volkswagen Touran uitgerust met vijf zitplaatsen. De Volkswagen Touran is ook leverbaar met twee extra zitplaatsen. Die achterste twee stoelen van zo’n 7-persoons Volkswagen Touran zijn meer voor kleinere kinderen bedoeld dan volwassenen.

Volkswagen Touran TSI, TDI en DSG

De Volkswagen Touran met TSI -aanduiding heeft een turbobenzinemotor onder de motorkap. Dieselmotoren met turbo worden met TDI aangeduid. Het trekgewicht van een Volkswagen Touran is afhankelijk van het type motor. De krachtigere motoren hebben een hoger trekgewicht. Staat er DSG in de type-omschrijving? Dan is er sprake van een automaat met dubbele koppeling. Zo’n transmissie wisselt razendsnel van verzet en is tegelijkertijd ook comfortabel en zuinig.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen