We hebben 25 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volkswagen
Sharan
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Volkswagen Sharan occasions en nieuwe Volkswagen Sharan bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan is een grote MPV die sinds 1995 door de Duitse autofabrikant Volkswagen wordt geproduceerd. Hij werd voor het eerst onthuld in maart 1995 op de Autosalon van Genève. De Sharan wordt gebouwd in de Volkswagen-fabriek in Hannover, Duitsland. Hij is gebaseerd op het Volkswagen Groep A platform.

De eerste generatie van de Sharan was alleen leverbaar met vijf zitplaatsen . De tweede generatie, geïntroduceerd in 2010, is echter verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen . De versie met zeven zitplaatsen heeft twee captain's chairs op de tweede rij in plaats van een bank.

De voordelen van de Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan is een auto met zeven zitplaatsen die perfect is voor grote gezinnen of groepen. Hij heeft veel geweldige eigenschappen die hem een aantrekkelijke keuze maken voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en comfortabele auto. De Sharan is een zeer ruime auto, met veel been- en hoofdruimte voor alle passagiers. Hij heeft ook een grote kofferbak, die perfect is voor het opbergen van bagage of boodschappen De Volkswagen Sharan is een zeer veilige auto. Hij is uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen, waaronder airbags en antiblokkeerremmen.

Het verbruik van de Volkswagen Sharan

De Volkswagen Sharan is een zuinige auto die tot 12 km/l kan halen op de snelweg en 8,9 km/l in de stad. De Sharan is ook een ruime auto die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. De Sharan is perfect voor lange ritten omdat hij zuinig is en veel ruimte biedt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen