We hebben 42 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Peugeot
Partner
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Peugeot Partner occasions en nieuwe Peugeot Partner

De Peugeot Partner is een heel ruime en praktische, tamelijk compacte personenauto met schuifdeur(en) óf bestelwagen van de Franse autoproducent Peugeot . De eerste Peugeot Partner komt in 1997 op de markt.

De Peugeot Partner is een ‘ludospace’. Dat wil zeggen: een relatief hoge personenauto met veel binnenruimte en schuifdeuren aan de zijkant. De eerste Renault Kangoo is bijvoorbeeld ook zo’n type auto. Dit type auto heeft over het algemeen veel opbergvakken, bijvoorbeeld onder de middenconsole en bij de zonnekleppen. Daarbij is de bagageruimte fors. In de eerste Peugeot Partner past zomaar 600 liter bagage. Tot en met 2019 introduceert Peugeot drie generaties. De laatste heet Peugeot Rifter (introductie 2018) en heeft een kofferbakinhoud van 597 liter – uit te breiden tot 1.414 liter (5-zits).

Concurrenten van de Peugeot Partner zijn onder meer de:

Tweedehandse Peugeot Partner kopen

De Peugeot Partner is een ideale auto voor onder meer kampeerders, recreatiefietsers en mensen die aan outdooractiviteiten doen. Je zit nooit om ruimte verlegen. Fietsen kun je bijvoorbeeld rechtop vervoeren, zónder het voorwiel te verwijderen. Wie een tweedehandse Peugeot Partner wil kopen, komt verschillende benzine- en dieselmotoren tegen. De vermogens beginnen bij 51 kW/69 pk van een oudere 1.9 D(iesel) tot en met 96 kW/130 pk van een 1.2 benzinemotor uit 2019. De meeste exemplaren hebben een handgeschakelde versnellingsbak maar ook een automaat is mogelijk.

Peugeot Partner Tepee (elektrisch), benzine of diesel

Om het onderscheid met de bestelwagenversie duidelijker te maken, noemt Peugeot de personenversie van de Partner vanaf de tweede generatie (introductie 2008) Partner Tepee . Vanaf 2018 heet de Partner Rifter. De Partner blijft wel bestaan, maar dan als Partner Tepee Electric . Juist, een elektrische auto. Met een actieradius van 170 kilometer, zegt Peugeot (NEDC 2.0). De Peugeot Partner/Rifter is er ook als 7-zits auto.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen