We hebben 4 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Peugeot
307
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Peugeot 307 occasions en nieuwe Peugeot 307 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Peugeot 307

De Peugeot 307 is een auto die door de Franse autofabrikant Peugeot werd geproduceerd van 2001 tot 2009. Hij was verkrijgbaar als vijfdeurs hatchback en als vierdeurs sedan. De 307 verving de Peugeot 306 en is verkrijgbaar met benzine - en dieselmotoren . Hij werd in 2007 gefacelift met een nieuwe voorkant en andere kleine wijzigingen.

De voordelen van de Peugeot 307

De Peugeot 307 is een auto die veel voordelen biedt aan zijn bestuurders. Het is een comfortabele auto om in te rijden, met goede rijeigenschappen en een soepele rit. De cabine is stil en goed geïsoleerd, wat zorgt voor een ontspannen rijervaring. De 307 is ook een zuinige auto, die goede prestaties levert en zuinig omspringt met brandstof. Hij is gemakkelijk op de weg te houden, met precieze besturing en goede remmen. De 307 is ook een goed uitgeruste auto, met een scala aan functies die het rijden gemakkelijker en aangenamer maken.

Het verbruik van de Peugeot 307

De Peugeot 307 is een zuinige auto die perfect is voor lange ritten en heeft een comfortabel interieur. De 307 heeft ook een aantal geweldige functies die hem gemakkelijk te gebruiken maken, waaronder een touch screen display en is verkrijgbaar met een handmatige of automatische transmissie. De auto is ook zeer betaalbaar, waardoor het een geweldige optie voor budget-minded bestuurders.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen