We hebben 64 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Opel
Zafira
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Opel Zafira occasions en nieuwe Opel Zafira

De Opel Zafira is een 5-deurs MPV met zeven zitplaatsen in de middenklasse van de Duitse autofabrikant Opel . De Opel Zafira komt in 1999 voor het eerst op de markt. In 2005 verschijnt de tweede generatie Opel Zafira en in 2011 de derde. Die ondergaat in 2016 een facelift. De Opel Zafira heeft standaard zeven zitplaatsen. Alle zijn neerklapbaar, behalve de bestuurdersstoel. Wanneer de twee achterste zitplaatsen – aparte stoelen – worden ingeklapt, verdwijnen ze in de laadvloer. De achterbank is in delen neerklapbaar, maar ook in lengterichting verschuifbaar en de rugleuningen verstelbaar. Opel noemt dit het Flex7-zitsysteem. Concurrenten van de Opel Zafira zijn onder meer de:

De Opel Zafira is te koop met de keuze uit meerdere benzine- en dieselmotoren. Er zijn ook Zafira’s met een 1.6 motor op aardgas (CNG, compressed natural gas). Verder is de Opel Zafira ook te vinden als een 1.8 bi-fuel-versie, die van een lpg-installatie is voorzien. De vermogens lopen uiteen van 69 kW/94 pk tot en met 176 kW/240 pk.

Tweedehandse Opel Zafira Tourer, Life of OPC

Van de eerste twee generaties van de Opel Zafira bestaan zeer sportieve OPC-versies. Een tweedehandse Opel Zafira OPC is uitgerust met een tweeliter turbomotor met 141 kW/192 pk of 147 kW/200 pk. De Zafira OPC van de tweede generatie is met 177 kW/240 pk nog sterker. De derde generatie Opel Zafira heeft vanaf 2012 enige tijd de toevoeging Tourer achter zijn naam. De Zafira Life is een echte personenbus. Hij is er in twee lengtematen, met plaats voor vijf tot negen personen.

Opel Zafira uit 2015, 2016, 2017 of 2018 kopen

Gebruikte Zafira’s uit de jaren 2015 en 2016 kenmerken zich door hun boemerangvormige koplampen. De Zafira van 2016 en jonger heeft een conventioneel strak front. De Opel Zafira is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak, maar een automaat behoort tot de mogelijkheden, ook bij enkele dieselversies.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen