We hebben 90 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Opel
Meriva
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Opel Meriva occasions en nieuwe Opel Meriva

De Opel Meriva is een compacte 5-deurs MPV met grote achterklep. De Opel Meriva verschijnt in 2003 voor het eerst op de markt. In 2010 volgt de tweede generatie Opel Meriva. Bijzonder aan deze Opel Meriva is dat de achterste portieren andersom open gaan dan je gewend bent.

Ook bijzonder aan de Opel Meriva is het Flex 5-systeem. De uit drie delen bestaande achterbank is niet alleen neer te klappen voor een grotere laadvloer, maar kan ook in lengterichting verschuift worden voor meer bagage- dan wel beenruimte. Bovendien kunnen, als het middelste deel is neergeklapt, de buitenste zitplaatsen iets naar elkaar schuiven. Op die manier hebben de inzittenden op die plaatsen meer ruimte op schouder- en ellebooghoogte.

Tweedehandse Opel Meriva uit 2004, 2011, 2016 of 2017 kopen

In 2010 introduceert Opel de tweede generatie van de Opel Meriva. Die is een tikje langer en breder dan zijn voorganger en heeft als uniek kenmerk de bijzonder ruime instap. De achterste portieren scharnieren aan de achterkant en de B-stijlen van de carrosserie ontbreken. Dat is vooral handig voor gezinnen met jonge kinderen, die in een kinderzitje moeten worden geplaatst en in de gordel gezet. Een tweedehandse Opel Meriva is te vinden met een benzine- of dieselmotor. Ook lpg behoort tot de mogelijkheden (bifuel). In 2017 wordt de Opel Meriva opgevolgd door de Opel Crossland X .

Opel Meriva Turbo Cosmo, EcoFlex en Temptation Edition

De Opel Meriva kent verschillende uitvoeringen. Voorbeelden zijn de Opel Meriva Turbo Cosmo en Opel Meriva Temptation Edition. De Turbo Cosmo is de meest luxe uitvoering. De Opel Meriva Temptation Edition is een gelimiteerde uitvoering die van 2007 tot 2009 leverbaar is. De Opel Meriva Temptation Edition is voorzien van onder meer automatische airconditioning.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen