We hebben 8 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Hyundai
Veloster
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Hyundai Veloster occasions en nieuwe Hyundai Veloster bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Hyundai Veloster

De Hyundai Veloster is een unieke auto, omdat hij drie deuren heeft in plaats van de traditionele twee. Dat maakt het in- en uitstappen een stuk eenvoudiger, vooral voor de passagiers op de achterbank. De Hyundai Veloster is ook een coupé, wat betekent dat hij twee zitplaatsen voor heeft en twee zitplaatsen achter. Dit maakt het een perfecte auto voor koppels of kleine gezinnen. De Hyundai Veloster is een zeer sportieve auto en is perfect voor het rijden in de stad of op de open weg.

De voordelen van de Hyundai Veloster

De Hyundai Veloster is een driedeurs coupé met veel passagiers- en laadruimte en een laag brandstofverbruik. De Veloster wordt ook geleverd met een lange lijst van standaard functies, waaronder elektrische ramen, elektrische sloten en airconditioning. Hij is ook verkrijgbaar met een aantal optionele functies, waaronder een zonnedak, verwarmde stoelen en een navigatiesysteem. De Veloster is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en praktische auto.

Het verbruik van de Hyundai Veloster

De Hyundai Veloster is een zuinige auto die perfect is voor dagelijks gebruik. De 1.6L motor is zuinig in het verbruik, en de auto haalt tot 6,9 l/100 km (1 op 14,5) op de snelweg. De motor is ook verrassend pittig, waardoor de Veloster een leuke auto is om mee te rijden. Het interieur is keurig verzorgd en voorzien van onder meer verwarmbare stoelen en een zonnedak. De Veloster is ook verkrijgbaar in een Turbo-uitvoering, die nog meer vermogen levert en nog zuiniger is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen