We hebben 1 motor voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Ducati
Monster
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Opties
Overige filters

Ducati Monster occasions en nieuwe motoren

De Ducati Monster is een van de populaire modellen van dit Italiaanse merk. De gunstige prijsstelling, de toegankelijkheid en het eigenzinnige karakter zijn het recept voor het succes van de Ducati Monster. Sinds 1993 maakt hij al deel uit van het gamma.

De Ducati Monster is een naked bike – een motorfiets zonder kuip met een semi-sportieve zithouding. Dat betekent dat je iets voorover zit, maar niet op de polsen leunt. De lage zitpositie en het dito lage gewicht maken de Monster een vriendelijk te rijden motor. Het zichtbare vakwerkachtige Trellis-frame met daarin de kenmerkende 90 graden V-twin zorgen voor een herkenbaar uiterlijk. Daardoor is het zeker geen dertien-in-een-dozijn naked bike.

Tweedehandse Ducati Monster kopen bij dealer

Van de Ducati Monster zijn zeer veel exemplaren verkocht en daardoor is het tweedehandsaanbod ook groot. In 2005 bestond de helft van de totale verkoop bij Ducati wereldwijd uit de Monster. Ze zijn er vanaf 600 cc cilinderinhoud tot aan 1.200 cc met waterkoeling en vier kleppen per cilinder. De krachtigste varianten van de Ducati Monster leveren tot 118 kW (160 pk). Dat is veel voor een motor die nog geen 200 kg weegt.

Ducati Monster met BOVAG Garantie

De Ducati Monster is betaalbaar. De minst krachtige versies zaten met hun nieuwprijs onder de tienduizend euro. Goede tweedehands exemplaren heb je vanaf vijfduizend euro. Het aanbod is groot en veel exemplaren hebben een lage kilometerstand. De meeste berijders gebruiken de Ducati Monster voor recreatieve ritten bij goed weer en dan vooral in het weekeinde. Veel voorkomende occasions zijn de Ducati Monster 659, 696, 796 en 1100 Evo. De jongste generatie is er als Ducati Monster 797, 821 en 1.200. De vermogens bedragen 54, 80 en 108 kW (73, 109 en 147 pk). Een fraaie, gebruikte Ducati Monster vind je bij de dealer. Dan weet je zeker dat de staat van onderhoud goed is en je krijgt BOVAG Garantie .

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen