We hebben 14 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volvo
XC70
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Volvo XC70 occasions en nieuwe Volvo XC70 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Volvo XC70

De Volvo XC70 is een wagon die plaats biedt aan vijf passagiers. Hij heeft vierwielaandrijving en een turbogeblazen 2,5-liter vijfcilindermotor die 240 pk levert. De XC70 heeft ook een automatische zesversnellingsbak , luchtvering, Hill Descent Control en elektronische stabiliteitscontrole. Hij wordt standaard geleverd met lederen bekleding, een elektrisch schuifdak, verwarmde voorstoelen, satellietradio en een navigatiesysteem.

De voordelen van de Volvo XC70

De Volvo XC70 is een duurzame, betrouwbare auto die veel voordelen biedt aan bestuurders. Hij heeft vierwielaandrijving, wat hem perfect maakt voor het rijden in alle soorten terrein en weersomstandigheden. Hij is ook ruim en comfortabel, met veel beenruimte en hoofdruimte voor zowel voor- als achterpassagiers. De XC70 is perfect voor lange ritten, want hij biedt een uitstekend brandstofverbruik en een soepele rit. Hij beschikt ook over een groot aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags en antiblokkeerremmen, die hem tot een veilige keuze maken voor bestuurders en hun gezin.

Het verbruik van de Volvo XC70

De Volvo XC70 is een zuinige auto die gemiddeld 8,5 liter brandstof per 100 kilometer verbruikt. De auto heeft een 2,4 liter, 5-cilinder motor die 168 pk en 230 Nm koppel produceert. De motor is gekoppeld aan een automatische 6-versnellingsbak die de auto helpt om 8,5 km/l in de stad te behalen en 11,5 km/l op de snelweg te bereiken. De XC70 beschikt ook over start/stop-technologie, die helpt om de brandstofefficiëntie te verbeteren door de motor af te zetten wanneer de auto stilstaat en opnieuw te starten wanneer de bestuurder het gaspedaal indrukt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen