We hebben 217 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volvo
V90
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Volvo V90 occasions en nieuwe Volvo V90 bij viaBOVAG.nl

Wie een ruime en veilige stationwagon zoekt, kan van oudsher bij Volvo terecht. We vertellen je alles over de Volvo V90.

Tweedehandse Volvo V90 kopen

Als opvolger van de S80 en de succesvolle V70 introduceerde Volvo in 2016 de V90. Deze stationwagon is bijna vijf meter lang, bijna twee meter breed en bijna anderhalve meter hoog. De bagageruimte meet 560 liter en is uit te breiden tot 1.526 liter met de achterbank neergeklapt. Onder de laadvloer bevindt zich nog een extra bagageruimte, waarin makkelijk een grote koffer past – heel handig!

Volvo staat bekend om zijn veiligheidstechnologie. Natuurlijk heeft ook de V90 een rijke veiligheidsuitrusting. Adaptieve cruisecontrol en het semi-autonome Pilot Assist zijn standaard aanwezig. Ook houdt de V90 automatisch afstand tot zijn voorganger en signaleren de veiligheidssystemen eventuele voetgangers, fietsers en grote dieren in de baan van de auto. Bij een mogelijke botsing remt en stuurt de V90 automatisch om de impact te beperken.

Volvo V90 R-Design, Business en Cross Country

Tot de standaarduitrusting van de Volvo V90 behoren een 12,3-inch digitaal instrumentenpaneel, een met leder bekleed interieur, een 9-inch touchscreen met navigatie, parkeersensoren achter en een parkeercamera. De Business -uitvoeringen zijn zeer populair vanwege de nog completere uitrusting. Wil je een sportievere V90? Ga dan op zoek naar een V90 R-Design . Of heb je juist liever een hogere instap en vierwielaandrijving? Kijk dan uit naar een V90 Cross Country (ook wel V90 CC genoemd).

V90 met diesel, benzine en plug-in hybrid

De V90 is geleverd met diverse benzine - en dieselmotoren en ook met plug-inhybride aandrijflijnen. Vermogens lopen uiteen van 110 tot 287 kW (150 tot 390 pk). De T8 Twin Engine plug-inhybride is de krachtigste variant. Die mag een geremde aanhanger trekken van 2.100 kilogram. De overige versies mogen maximaal 1.800 kilogram ‘geremd’ trekken. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van een automatische achttrapstransmissie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen