We hebben 22 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Volvo
V50
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Volvo V50 occasions en nieuwe Volvo V50

De Volvo V50 is een 5-deurs stationwagen in de compacte middenklasse van de Zweedse autofabrikant Volvo . De Volvo V50 maakt zijn debuut in 2004. In 2007 krijgt de V50 een kleine facelift. In 2012 stopt de productie. Volvo heeft een goede reputatie als het gaat om het bouwen van comfortabele, praktische en veilige stationwagens. De Volvo V50 is de kleinere broer van de grote Volvo V70 . De Volvo V50 is de stationwagen van de Volvo S40 , een 4-deurs sedan uit dezelfde bouwjaren. De twee auto’s zijn dan ook technisch identiek. De gezinsauto is praktisch maar zijn opvolger Volvo V60 is een stuk ruimer en groter. De Volvo V50 is qua afmetingen te vergelijken met een Volkswagen Golf Variant. Andere concurrenten van de Volvo V50 zijn onder meer de:

Volvo staat ook bekend om zijn veilige auto’s. De Volvo V50 is hierop geen uitzondering. Een voorbeeld van een veiligheidssysteem is IDIS, Intelligent Driver Information System. Dit voorkomt dat je tijdens het manoeuvreren onnodig wordt afgeleid. Een waarschuwing voor een laag niveau van de ruitensproeiervloeistof wordt pas gegeven als je met een constante snelheid rechtuit rijdt.

Tweedehandse Volvo V50 benzine of diesel

De Volvo V50 is geleverd met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. De motorinhoud loopt uiteen van 1,6 tot een kloeke 2,5-liter. Een tweedehandse Volvo V50 diesel is voorzien van een roetfilter en stoten daarom minder schadelijke stoffen uit. De Volvo V50 is in principe handgeschakeld, maar een Volvo V50 met automaat is ook te vinden. Dat geldt ook voor een tweedehandse Volvo V50 diesel.

Volvo V50 T5

De eerste generatie Volvo V50 T5 is uitgerust met een 2,5-liter turbobenzinemotor met 162 kW/220 pk. In slechts 6,9 seconden sprint deze sportieve Volvo V50 naar 100 km/uur. In 2007 krijgt de Volvo V50 T5 een bescheiden motorupgrade. Het vermogen stijgt tot 169 kW/230 pk.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen