We hebben 10 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Volvo
C30
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Volvo C30 occasions en nieuwe Volvo C30

De Volvo C30 is een tamelijk compacte 3-deurs hatchback van de Zweedse autofabrikant Volvo . De Volvo C30 kent slechts één generatie. De Volvo C30 is van 2006 tot en met 2013 in productie.

De Volvo C30 kun je ook zien als een 3-deurs coupé. Het design is geïnspireerd op dat van de klassieke Volvo 1800 ES en de nieuwere Volvo 480. De achterzijde valt met zijn grote verticale achterlichten en achterklep van glas op en geeft de compacte voorwielaandrijver een heel eigen gezicht. Achterin vind je twee aparte zitplaatsen, gescheiden door een middenarmsteun. Eenzelfde opstelling heeft de Volvo 480 ook. De bagageruimte is niet al te groot, namelijk 251 liter. Heel praktisch is de Volvo C30 dan ook niet. Maar wie eens wat anders wil dan een traditioneel gelijnde hatchback, zit goed.

Concurrenten van de Volvo C30 zijn onder meer de:

Tweedehandse Volvo C30 kopen

Wie een tweedehandse Volvo C30 wil kopen, kan terecht bij één model dat in 2006 op de markt komt. De Volvo C30 krijgt drie jaar later een facelift. Volvo past vooral de voorzijde aan. Hierbij krijgen de koplampen een minder onderscheidend design. Volvo levert de C30 met de keuze uit verschillende benzine- en dieselmotoren. De vermogens lopen uiteen van 74 kW/100 pk voor de 1.6 benzine tot en met 169 kW/230 pk voor de sportieve T5. Een automaat behoort tot de mogelijkheden.

Volvo C30 R-Design en T5

Als je zoekt naar een tweedehandse Volvo C30 kom je vast de Volvo C30 R-Design tegen. Dit is niets meer of minder dan een sportiever uitgedoste versie. Met grotere lichtmetalen wielen, een achterspoiler en dikkere bumpers. Ziet er snel uit. De Volvo C30 T5 is uitgerust met een smeuïge vijfcilinder benzinemotor en is echt snel (top: 240 km/uur). Het vermogen bedraagt in eerste instantie 162 kW/220 pk en later zelfs 169 kW/230 pk.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen