We hebben 35 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Toyota
Verso
Basisgegevens
Brandstof
Staat
EV/Hybride eigenschappen
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Toyota Verso occasions en nieuwe Toyota Verso bij viaBOVAG.nl

De Toyota Verso is een MPV (Multi Purpose Vehicle) in de middenklasse. De 5-deurs Toyota Verso is te koop met vijf dan wel zeven zitplaatsen. De veelzijdigheid van de gezinsauto wordt verder benadrukt door de grote achterklep en grote bagageruimte.

De Toyota Verso telt drie generaties. De eerste komt in 2002 op de markt als Toyota Corolla Verso . Al twee jaar later volgt de tweede generatie, met herkenbare transparante achterlichten. Die heeft de derde generatie Toyota Verso uit 2009 ook. Die blijft tot en met 2018 in productie, inclusief een facelift voor het design. De Toyota Verso heeft een hoge zit en staat bekend om zijn betrouwbaarheid en goede kwaliteit, waardevolle eigenschappen voor een gezinsauto. De Consumentenbond roept de kleinere Toyota Verso-S (2011-2016) twee jaar op rij zelfs uit tot betrouwbaarste auto van Nederland.

Concurrenten van de Toyota Verso zijn de:

Tweedehandse Toyota Verso Business en Dynamic

De Toyota Verso wordt niet meer nieuw gebouwd. Een tweedehandse Toyota Verso is echter wel te vinden. Populaire uitvoeringen van een tweedehandse Toyota Verso zijn de Business en Dynamic. De Toyota Verso Dynamic is extra compleet met onder meer een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een neerklapbare en verschuifbare achterbank, een navigatiesysteem, airconditioning en cruise control. Die items heeft de Toyota Verso Business ook, plus stoelverwarming en een in hoogte verstelbare passagiersstoel. Bijzonder: beide versies zijn uitgerust met een knie-airbag voor de bestuurder.

Toyota Verso automaat en handgeschakeld

De meeste exemplaren van een tweedehandse Toyota Verso zijn uitgerust met een benzinemotor . Een Toyota Verso diesel bestaat wel, maar komt minder vaak voor. De meeste exemplaren zijn bovendien handgeschakeld. Bij een Toyota Verso automaat gaat het meestal om een traploze automaat ofwel een Continu Variabele Transmissie (CVT).

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen