We hebben 3 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Corolla Verso
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Toyota Corolla Verso occasions en nieuwe Toyota Corolla Verso bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Toyota Corolla Verso

De Toyota Corolla Verso is een veelzijdige en praktische auto die perfect is voor gezinnen. Hij heeft een ruim interieur met veel ruimte voor bagage en is voorzien van allerlei handige functies, zoals een neerklapbare achterbank en een grote laadruimte. De auto rijdt ook comfortabel, dankzij de soepele vering en de responsieve besturing. Hij is verkrijgbaar met een benzine- of een dieselmotor , waardoor hij een kostenefficiënte optie is voor bestuurders die veel kilometers maken.

De voordelen van de Toyota Corolla Verso

De Toyota Corolla Verso is een middelgrote, compacte MPV met zeven zitplaatsen die een laag brandstofverbruik, een stijlvol exterieurdesign en veel binnenruimte biedt. De Toyota Corolla Verso is ook uitgerust met een aantal veiligheidsvoorzieningen, zoals stabiliteitscontrole, tractiecontrole en antiblokkeerremmen met remhulp.

Het verbruik van de Toyota Corolla Verso

De Toyota Corolla Verso is een zuinige auto die in staat is om een zeer laag brandstofverbruik te realiseren. De auto haalt een indrukwekkende 23,08 km/l op de gecombineerde cyclus, waardoor het een van de zuinigste auto's in zijn klasse is. De auto heeft ook een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km, waardoor het een van de groenste auto's op de markt is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen