We hebben 28 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Peugeot
Rifter
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Peugeot Rifter occasions en nieuwe Peugeot Rifter bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter is een veelzijdige auto die zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden kan worden gebruikt. Het is een betrouwbare en praktische auto die perfect is voor dagelijks gebruik. De Rifter heeft een ruim interieur dat plaats biedt aan zowel vijf als zeven passagiers. Hij heeft ook een grote laadruimte die kan worden gebruikt om bagage of apparatuur op te slaan. De Rifter is uitgerust met een aantal functies die hem gebruiksvriendelijk en handig maken om mee te rijden. Hij heeft een zuinige motor die hem zuinig in het gebruik maakt. De Peugeot Rifter is verkrijgbaar in zowel een handgeschakelde - als een automatische transmissie die hem gemakkelijk te bedienen maakt.

De voordelen van de Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter is een auto die veel voordelen heeft. Hij is zuinig met brandstof, wat betekent dat u geld kunt besparen op benzine of diesel . Hij is ook comfortabel en ruim, waardoor het de perfecte auto is voor lange reizen. Bovendien is de Peugeot Rifter betrouwbaar en duurzaam, wat betekent dat u erop kunt rekenen dat hij u brengt waar u heen moet. Tot slot, de Peugeot Rifter is betaalbaar, waardoor het een geweldige optie voor degenen die op een begroting. Als u op zoek bent naar een geweldige auto die een verscheidenheid aan voordelen biedt, dan is de Peugeot Rifter.

Het verbruik van de Peugeot Rifter

De Peugeot Rifter heeft ook een Start/Stop-systeem dat helpt om brandstof te besparen wanneer de auto stilstaat voor een rood licht of in het verkeer. De Rifter heeft ook een regeneratief remsysteem dat energie die normaal als warmte verloren zou gaan, terugwint en gebruikt om de batterij van de auto op te laden.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen