We hebben 780 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Trek
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina
  • ...

Tweedehands of nieuwe Trek fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Trek is een van de grootste producten van sportieve fietsen, zoals racefietsen en mountainbikes . Het merk wordt in bijna honderd landen verkocht en daarmee zijn ze wereldwijd marktleider. Naast fietsen biedt Trek ook fietsonderdelen, kleding en accessoires aan fietsers. Het Amerikaanse merk is komt vaak met vernieuwingen bij hun fietsen, waardoor deze comfortabeler en sneller worden. Zo waren zij één van de eerste fabrikanten die lichtgewicht aluminium op grote schaal toe ging passen bij hun frames. Ook bij de toepassing van carbon liepen zij voorop bij ontwikkelingen. Fietsen van Trek zijn vaak niet alleen licht, ze voelen ook bij het fietsen licht aan. De kennis die ze opdoen bij hun sportieve fietsen, passen ze namelijk ook toe bij hun stadsfietsen , trekkingfietsen en e-bikes .

Trek racefietsen: Madone, Emonda en Domane

De Emonda racefiets is een lichte racefiets, die geschikt is voor heuvelachtig terrein of voor in de bergen. De Domane is de allrounder bij de Trek racefietsen en kan op ieder terrein goed uit de voeten, ook bij langere fietstochten. De Madone tenslotte is een performance racefiets, waarbij snelheid en aerodynamica prima samengaan.

Trek Supercaliber, X-Caliber, Marlin 6 en 7

Bij de mountainbikes van Trek is de Marlin het instapmodel, waarbij je de keuze hebt uit de Marlin 5, 6 of 7. Hoe hoger het cijfer, hoe beter de ATB is afgemonteerd en hoe lichter deze is. Ben je op zoek naar een sportievere mountainbike van Trek? Dan bieden ze de X-Caliber lijn, waarbij je de keuze hebt uit een aluminium of een carbon frame. Het topmodel is de SuperCaliber , die een mooi verwerkte achtervering in het frame heeft. Overigens biedt Trek ook fullsuspension mountainbikes en aparte mountainbikes voor vrouwen, die een aangepaste geometrie hebben. Naast deze sportieve fietsen biedt Trek ook trekkingfietsen. Zo beschikt de 920 over een licht aluminium frame, degelijke 29 inch wielen en heeft een voor- en achterdrager. Hiermee kun je verre fietsreizen maken of dichtbij huis blijven, terwijl je al je spullen mee kunt nemen. Bij de stadsfietsen van Trek vind je fietsen uit de L-serie, zoals de L500, L300 en de L200. De T-serie is meer gericht op toeren en hier vind je de T600, T400 en de T200 terug.

Bekijk hier de populaire modellen stads- en toerfietsen van Trek:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen