We hebben 50 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Toyota
Verso-S
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Toyota Verso-S nieuw en occasion

De Toyota Verso-S is een compacte 5-deurs MPV (Multi Purpose Vehicle) van de Japanse fabrikant Toyota, een van de grootste autoproducenten ter wereld. Wie een betrouwbare auto zoekt, zit goed bij de Toyota Verso-S; in 2019 roept de Consumentenbond de Verso-S uit tot betrouwbaarste auto van Nederland.

Het rapportcijfer dat de Toyota Verso-S in 2019 van de Consumentenbond krijgt, is een 9,6. Hiermee is de Toyota Verso-S een gewilde auto, want het is ook nog eens een praktische auto met een hoge zit. Er bestaat slechts één generatie (2011-2016) en dus is het aanbod van Toyota Verso-S occasions beperkt. Meteen toeslaan dus als je je zinnen op een Toyota Verso-S occasion hebt gezet en een exemplaar vindt. En als je er eenmaal een rijdt, heb je een niet al te grote MPV met opvallend veel ruimte. De been- en hoofdruimte op de achterbank zijn zelfs riant te noemen. Handig: de bagageruimte heeft een dubbele bodem. Op die manier kun je bijvoorbeeld grote planten rechtop meenemen.

Toyota Verso-S automaat en handgeschakeld

Een Toyota Verso-S occasion is er als automaat en handgeschakeld . Een Toyota Verso-S automaat is uitgerust met een traploze automaat, een zogeheten CVT, ofwel een Continu Variabele Transmissie. Een Toyota Verso-S handgeschakeld is uitgerust met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een Toyota Verso-S automaat rijdt ietsje zuiniger dan een Toyota Verso-S handgeschakeld, maar ook deze versie springt met een gecombineerd verbruik van ongeveer 1 op 18 zuinig met brandstof om.

Toyota Verso-S benzine en diesel

De Toyota Verso-S is er alleen op benzine; een Toyota Verso-S op diesel bestaat niet. De 1,3-liter viercilinder benzinemotor levert 73 kW/99 pk. Hiermee haalt de Toyota Verso-S een topsnelheid van ongeveer 170 km/u. De Toyota Verso-S weegt net geen 1.100 kilogram, wat gunstig is voor de wegenbelasting, en mag een aanhanger trekken van maximaal 800 kilogram (geremd).

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen