We hebben 8 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Land Cruiser
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Toyota Land Cruiser occasions en nieuwe Toyota Land Cruiser bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Toyota Land Cruiser

De Toyota Land Cruiser is een full-size, vierwielaangedreven SUV geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota . Hij is verkrijgbaar in zowel een korte wielbasis (SWB) als een lange wielbasis (LWB) versie. De Land Cruiser is de langstlopende serie in de geschiedenis van Toyota, en de naam wordt al sinds de jaren 1950 gebruikt voor verschillende SUV's.

De nieuwste generatie van de Land Cruiser is verkrijgbaar met een 4,6-liter V8 benzinemotor of een 3,0-liter turbodieselmotor . Beide motoren zijn gekoppeld aan een automatische transmissie met acht versnellingen.

De voordelen van de Toyota Land Cruiser

De Toyota Land Cruiser is een full-sized SUV met vierwielaandrijving. Het is een van de populairste voertuigen in zijn klasse omdat hij een onklopbare combinatie van comfort, prestaties en betrouwbaarheid biedt. De Land Cruiser is perfect voor lange road trips of off-road avonturen. Hij heeft een ruim interieur met veel ruimte voor passagiers en lading. De V8-motor levert veel vermogen en koppel, waardoor u gemakkelijk door uitdagend terrein kunt navigeren. De geavanceerde vierwielaandrijving zorgt voor superieure tractie en stabiliteit, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. De Land Cruiser is ook uitgerust met een groot aantal geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

Het verbruik van de Toyota Land Cruiser

De Toyota Land Cruiser is een full-sized SUV met vierwielaandrijving, geproduceerd door de Japanse autofabrikant Toyota. Hij is verkrijgbaar in zowel korte als lange wielbasis versies. De Land Cruiser is de opvolger van de Toyota FJ Cruiser.

De Land Cruiser heeft een automatische transmissie met acht versnellingen en een vierwielaandrijvingssysteem. De Land Cruiser kan een brandstofverbruik halen van 6,8 km/l in de stad en 9,3 km/l op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen