We hebben 20 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Toyota
Highlander
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Toyota Highlander occasions en nieuwe Toyota Highlander bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Toyota Highlander

De Toyota Highlander is een middelgrote crossover SUV. Hij biedt plaats aan zeven passagiers en heeft drie rijen zitplaatsen. De Highlander wordt geleverd met een V6 motor, en is beschikbaar in zowel voorwiel-en vierwielaandrijving. Hij haalt 8,5 km/l in de stad en 11,5 km/l op de snelweg. De Highlander wordt standaard geleverd met een verscheidenheid aan functies, waaronder elektrische ramen, elektrische sloten, keyless entry, automatische koplampen, een achteruitkijkcamera, Bluetooth, en een zes-speaker geluidssysteem. Tot de beschikbare opties behoren een zonnedak, lederen zetels en verwarmde zetels.

De voordelen van de Toyota Highlander

De Toyota Highlander is een populaire crossover SUV die plaats biedt aan maximaal zeven passagiers. Hij heeft een V6 motor en is standaard voorzien van voorwielaandrijving, maar vierwielaandrijving is ook leverbaar. De Highlander staat bekend om zijn soepele rijgedrag, uitstekende brandstofverbruik, en een ruime laadruimte. Hij heeft ook een verscheidenheid aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, een waarschuwing bij een voorwaartse botsing en automatische noodremmen.

Het verbruik van de Toyota Highlander

De Highlander is een middelgrote crossover SUV die plaats biedt aan maximaal zevenpassagiers. Hij wordt aangedreven door een 3,5-liter V6-motor die 295 pk en 357 Nm aan koppel levert.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen