We hebben 5 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Nissan
Pixo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Zichtbaarheid
Exterieur
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Nissan Pixo occasions en nieuwe Nissan Pixo bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Nissan Pixo

De Nissan Pixo is een kleine, zuinige auto die perfect is voor stadsverkeer. Hij heeft een brandstofefficiëntie tot 100 km/l, en hij is gemakkelijk te parkeren in kleine ruimtes. De Pixo is ook licht en wendbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor stedelijke straten. Bovendien beschikt hij over alle voorzieningen die uw woon-werkverkeer comfortabel en comfortabel maken, zoals airconditioning, stuurbekrachtiging en een cd-speler.

De voordelen van de Nissan Pixo

De Nissan Pixo is een kleine, zuinige auto die perfect is voor stadsverkeer. Hij is gemakkelijk te parkeren en heeft een uitstekend brandstofverbruik, waardoor hij een voordelige keuze is voor bestuurders met een beperkt budget. De Pixo is ook milieuvriendelijk, dankzij zijn lage uitstoot. Bovendien zit hij boordevol functies waarmee rijden in de stad een fluitje van een cent wordt, zoals een Intelligent Key-systeem waarmee u de auto met één druk op de knop kunt starten en airconditioning om u koel te houden op warme dagen.

Het verbruik van de Nissan Pixo

De Nissan Pixo is een kleine, betaalbare auto die perfect geschikt is voor stadsritten. Hij heeft een brandstofverbruik van 3,8 liter per 100 kilometer, waardoor hij zuinig rijdt. De Pixo is ook milieuvriendelijk, dankzij zijn lage uitstoot. Hij is uitgerust met een 1.0 liter motor, wat hem pittig en gemakkelijk te besturen maakt. De auto is ook uitgerust met airconditioning, stuurbekrachtiging en een CD-speler.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen