We hebben 3 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Nissan
NV200
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Nissan NV200 occasions en nieuwe Nissan NV200 bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Nissan NV200

De Nissan NV200 is een werkpaard van een voertuig, perfect voor bedrijven en organisaties die een betrouwbare manier van vervoer nodig hebben voor vracht of mensen. Hij heeft een ruim interieur met ruimte voor maximaal twee passagiers voorin en maximaal twee passagiers achterin, en een grote laadruimte die plaats biedt aan spullen van elk formaat. De NV200 wordt aangedreven door een 2,0-liter viercilindermotor met een vermogen van 131 pk en een koppel van 188 Nm, waardoor hij in staat is alles te trekken en te vervoeren wat u maar wilt.

De voordelen van de Nissan NV200

De Nissan NV200 is een veelzijdige en efficiënte auto die veel voordelen biedt aan bestuurders. Hij heeft een ruim interieur dat plaats biedt aan maximaal zeven passagiers, waardoor hij ideaal is voor gezinnen of groepen. De NV200 heeft ook een grote laadruimte die kan worden gebruikt om bagage, boodschappen of andere items op te slaan. Bovendien is de auto uitgerust met een aantal functies die het rijden gemakkelijk en veilig maken. Deze voorzieningen zijn onder andere parkeersensoren achter, een achteruitrijcamera en een intelligent sleutelsysteem. De NV200 is ook zuinig met brandstof, wat helpt geld te besparen op benzine-uitgaven.

Het verbruik van de Nissan NV200

De Nissan NV200 heeft een brandstofverbruik van 9,8 l/100 km (1 op 10,2) in de stad en 8,7 l/100 km (1 op 11,5) op de snelweg, waardoor het een goede keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een economisch verantwoorde optie. Hij heeft een 1,5-liter viercilindermotor en biedt plaats aan maximaal 10 passagiers. Het is een goede keuze voor diegenen die een groot voertuig nodig hebben dat ook nog eens goede brandstofkilometers kan halen.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen