We hebben 2 auto's voor je gevonden

Alleen auto’s van erkende BOVAG bedrijven

Nissan
350Z
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Nissan 350Z occasions en nieuwe Nissan 350Z bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Nissan 350Z

De Nissan 350Z is een tweedeurs sportwagen die voor het eerst werd geproduceerd in 2002. Het is de opvolger van de Nissan 300ZX en is momenteel in zijn derde generatie. De 350Z is verkrijgbaar als coupé en cabriolet en heeft een 3,5-liter V6 motor met een vermogen van 300 pk. Hij beschikt ook over een handgeschakelde of automatische 6-versnellingsbak , achterwielaandrijving en een sperdifferentieel. De 350Z heeft een topsnelheid van 250 km/u en kan van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden.

De voordelen van de Nissan 350Z

De Nissan 350Z is een sportauto die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2002. Het is een tweedeurs tweezitter die wordt geprezen om zijn uitstekende prestaties en weggedrag. De 350Z heeft een 3,5-liter V6-motor die 287 pk levert, wat meer dan genoeg vermogen is om deze auto een feest om te rijden te maken. Hij wordt ook geleverd met een handgeschakelde zes versnellingsbak, die u volledige controle geeft over de acceleratie en het weggedrag van de auto. En dankzij zijn lichte constructie kan de 350Z snel hoge snelheden bereiken en scherpe bochten met gemak nemen.

Het verbruik van de Nissan 350Z

De Nissan 350Z is een sportwagen die bekend staat om zijn brandstofefficiëntie. Hij heeft een V6 motor die tot 29 MPG op de snelweg haalt. Dit maakt het een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een auto die zowel leuk is om te rijden en zuinig is. De 350Z heeft ook een aantal kenmerken die hem comfortabel en gemakkelijk te besturen maken, zoals cruise control en eventueel een automatische transmissie.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Zekerheid
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen