We hebben 237 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

LYNK CO
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina
  • ...

Lynk & Co occasions en nieuwe Lynk & Co auto's bij viaBOVAG.nl

Het Chinees-Zweedse Lynk & Co is een relatief jong automerk. Pas in 2016 is het merk opgericht onder de vlag van het Chinese moederbedrijf en autoproducent Geely. Tot dit concern behoren ook Volvo en Polestar . Lynk & Co komt van oorsprong uit Zweden en heeft daar dan ook haar hoofdkantoor, op slechts een steenworp afstand van dat van Volvo. Lynk & Co en Volvo hebben een nauwe band. Want behalve dat ze zowat buren zijn, gebruikt Lynk & Co ook onderdelen van Volvo voor zijn eigen modellen.

Nog geen jaar na de oprichting van het merk introduceerde Lynk & Co zijn eerste model in China. Niet lang daarna maakte het merk de overstap naar Europa, niet alleen met de auto maar ook met een compleet nieuwe kijk op autogebruik en autobezit. Je kunt een Lynk & Co aanschaffen zoals elke andere auto, maar je kan ook kiezen voor een abonnementsvorm.

Op die manier deel je de auto met mensen die een abonnement hebben afgesloten waarbij zij gebruik kunnen maken van ‘jouw’ auto. Dat is handig als je zo nu en dan een auto nodig hebt en niet een auto voor deur hoeft te hebben. De auto’s die je vindt op viaBOVAG.nl zijn particulier verkochte auto’s en hebben dus niets te maken met de abonnementsvormen.

Lynk & Co modellen

In Nederland introduceerde het merk als eerst de Lynk & Co 01 , een hippe plug-in hybride SUV. Onder de motorkap ligt een 1,5-liter driecilinder benzinemotor die gecombineerd wordt met plug-in hybride technologie en dus ondersteuning van elektrische aandrijving. Het systeemvermogen komt uit op 261 pk. De 17,6 kWh batterij is goed voor een elektrische actieradius van 45 kilometer.

Tweedehands Lynk & Co

Een tweedehands Lynk & Co vind je eenvoudig op viaBOVAG.nl. Als je goed kijkt naar de Lynk & Co modellen zie je – voornamelijk in het interieur - veel overeenkomsten met modellen van Volvo. De afwerking is dan ook van ‘Zweeds’ niveau en in het interieur zijn kwalitatief goede materialen gebruikt. De auto’s van Lynk & Co zijn standaard al rijk uitgerust, met onder meer een panoramadak en elektrisch te bedienen zonwering, infotainmentsysteem, adaptieve cruise control en natuurlijk diverse veiligheidssystemen. De enige optie die Lynk & Co op de prijslijst heeft staan voor de 01 is een trekhaak. Iets om op te letten dus als je een Lynk & Co 01 wilt met een trekhaak. Niet iedere auto is daarmee voorzien.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen