We hebben 32 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Chevrolet
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Chevrolet occasions en nieuwe Chevrolet bij viaBOVAG.nl

Chevrolet is een Amerikaanse autofabrikant en wordt in 1911 opgericht. Het merk is onderdeel van General Motors GM), één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Tot het concern behoren ook de merken Buick, Cadillac en GMC. Chevrolet verkoopt sinds 2016 officieel geen nieuwe auto’s meer in Europa. Chevrolet stopt per 2016 de verkoop van nieuwe modellen in Europa. Er zijn nog wel officiële servicepunten actief. Via onofficiële verkoopkanalen is het echter nog steeds mogelijk om een Corvette , Camaro, Suburban of Avalanche aan te schaffen. De Corvette is wellicht de bekendste Chevrolet. Een pure sportauto die voor het eerst in 1953 op de markt komt. Corvette wordt zo bekend dat het inmiddels een zelfstandig merk binnen GM is.

Populaire Chevrolet-modellen: Spark, Aveo, Matiz, Camaro, Captiva, Cruze, Tahoe, Suburban en Avalanche

In 2005 besluit Chevrolet het Koreaanse automerk Daewoo over te nemen. Vanaf dat moment begint in Nederland de officiële verkoop van voormalige Daewoo-modellen als Chevrolet-modellen. Voorbeelden zijn de:

Later verschijnen de door General Motors zelf ontwikkelde modellen als de Spark , Aveo , Volt en Cruze . Die modellen zijn sterk verwant zijn aan de modellen van Opel. De Chevrolet Volt met hybride aandrijflijn is vanwege een belastingvoordeel populair bij zakelijke rijders.

Elektrische en hybride Chevrolet-modellen

Chevrolet experimenteert diverse keren met alternatieve aandrijflijnen. Van de Chevrolet Spark bestaat bijvoorbeeld een Bifuel-versie. Die is voorzien van een LPG-installatie. In 2011 introduceert Chevrolet de plug-in hybride Volt. Die rijdt zoveel mogelijk elektrisch. Indien nodig, schakelt de benzinemotor bij. Samen met zustermodel Opel Ampera is de Chevrolet Volt verkozen tot Auto van het Jaar 2012. De Volt blijft tot 2015 in productie. Het is een aantrekkelijke optie voor diegene die particulier een (deels) elektrische auto voor vier personen zoekt. Chevrolet-modellen met alternatieve aandrijflijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen