We hebben 4 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Chevrolet
Aveo
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Chevrolet Aveo occasions en nieuwe Chevrolet Aveo bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Chevrolet Aveo

De Chevrolet Aveo is een subcompacte auto die van 2002 tot 2011 door Daewoo werd geproduceerd. Hij is verkrijgbaar als hatchback of sedan . De Aveo wordt aangedreven door een 1,6-liter benzinemotor of een 1,4-liter dieselmotor . Hij heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak of een automatische vierversnellingsbak . De hatchback heeft een laadvermogen van 15,8 kubieke meter, terwijl de sedan een laadvermogen heeft van 12,7 kubieke meter.

De voordelen van de Chevrolet Aveo

De auto Chevrolet Aveo heeft vele voordelen waaronder een geweldig brandstofverbruik, comfortabele zitplaatsen, en veel laadruimte. De Aveo is een goede keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en zuinige auto. Het is een kosteneffectieve keuze voor mensen met een budget. De Aveo beschikt ook over comfortabele zitplaatsen, waardoor lange reizen aangenamer worden. En tot slot biedt de Aveo veel laadruimte, waardoor het een geweldige optie is voor mensen die grote spullen moeten vervoeren.

Het verbruik van de Chevrolet Aveo

De Chevrolet Aveo is een vijfdeurs subcompacte auto die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2002. Hij is verkrijgbaar in zowel een benzine- als een dieseluitvoering. De Aveo staat bekend om zijn uitstekende brandstofverbruik, waarbij de benzinemodellen tot 6,2 l/100 km (1 op 16,2) halen op de snelweg. De dieselvarianten zijn nog zuiniger en halen tot 4,5 l/100 km (1 op 22,1) op de snelweg.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen