We hebben 63 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Alfa Romeo
Stelvio
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Alfa Romeo Stelvio occasions en nieuwe Alfa Romeo Stelvio bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Alfa Romeo Stelvio

De Alfa Romeo Stelvio is een luxe crossover SUV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2017. Hij is gebaseerd op hetzelfde platform als de Alfa Romeo Giulia sedan en is leverbaar met achter- of vierwielaandrijving. De Stelvio wordt aangedreven door een keuze uit twee turbomotoren: een 280 pk sterke 2,0-liter viercilinder of een 505 pk sterke 2,9-liter V6. Beide motoren zijn gekoppeld aan een automatische transmissie met acht versnellingen. De Stelvio kan tot 2250 kg trekken als hij goed is uitgerust.

De voordelen van de Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo's allereerste SUV, de Stelvio, is een kunstwerk. Zijn gewelfde carrosserie en sportieve design maken hem de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een adrenalinekick. Maar het gaat niet alleen om de looks. De Stelvio is ook een geweldige performer, met een krachtige motor die het een genot maakt om te rijden. Of u nu op een drukke stadsstraat rijdt of op een landweggetje, deze auto zal zeker indruk maken. Bovendien biedt het comfortabele interieur voldoende ruimte voor al uw wensen.

Het verbruik van de Alfa Romeo Stelvio

De Alfa Romeo Stelvio is een prestatiegerichte SUV met een gunstig brandstofverbruik. Het basismodel heeft een EPA-waardering van 9 km/l in de stad en 12 km/l op de snelweg, terwijl de krachtigere Quadrifoglio variant 7 km/l in de stad en 10 km/l op de snelweg haalt. Welke motor je ook kiest, de Stelvio is een van de zuinigste SUV's op de markt.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen