We hebben 41 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Alfa Romeo
Giulietta
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Comfort
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort
Pagina

Alfa Romeo Giulietta occasions en nieuwe Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta is eind jaren 70 en midden jaren 80 een sportief gelijnde 4-deurs sedan van het Italiaanse automerk Alfa Romeo . In 2010 keert de Alfa Romeo Giulietta terug, dit keer als sportieve 5-deurs hatchback in de middenklasse. In zowel 2014 als 2016 krijgt de Alfa Romeo Giulietta een facelift. De nieuwere Alfa Romeo Giulietta wordt aangedreven door een 1,4- of 1,7-liter turbobenzinemotor of een 1.6 of 2.0 turbodiesel, met vermogens van 77 kW/105 pk tot 177 kW/241 pk. Er is ook een 1.4-versie met lpg-installatie. Standaard is een handmatig te bedienen 6-versnellingsbak, optioneel is een 6-trapsautomaat met dubbele koppeling. De Alfa Romeo is een van de sportiefste auto’s in zijn klasse, zowel qua design als qua rijeigenschappen. Concurrenten van de Alfa Romeo Giulietta zijn onder meer de:

Onderscheidend van de Alfa Romeo Giulietta is het ‘DNA-systeem’. Hiermee kun je het rijkarakter van de auto aanpassen op het gebied van gasrespons, stuurbekrachtiging en het stabiliteitsprogramma. De D-stand is de dynamische, sportieve stand, N is de standaardinstelling en A (‘Advanced Efficiency’) is op zuinigheid gericht. De facelift van 2014 brengt afgezien van wat uiterlijke wijzigingen, nieuwe wielen en carrosseriekleuren ook nieuwe, beter ondersteunende stoelen en een nieuw infotainmentsysteem met zich mee.

Tweedehandse Alfa Romeo Giulietta uit 2017, 2018, 2019

In 2016 krijgt de Alfa Romeo Giulietta opnieuw een facelift. Het front van de auto lijkt nu sterker op dat van de grotere en nieuwere Alfa Romeo Giulia. De topversie is de Veloce met een vermogen van 177 kW (241 pk) en uitgerust met een sportief schakelende automaat met dubbele koppeling.

Alfa Romeo Giulietta Turbo Multiair

Alfa Romeo gebruikt voor zijn motoren de namen Multiair en Multijet. De Multiair-benzinemotoren zijn voorzien van een systeem dat de hoeveelheid inlaatlucht en de klepbediening reguleert voor 20 procent meer kracht en 20 procent lagere emissies dan vergelijkbare conventionele motoren. De Multijet-diesels zijn voorzien van common-rail brandstofinspuiting van de tweede generatie, voor een completere ontbranding van de brandstof en minder geluid en vibraties.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen