We hebben 18 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Aixam
Crossover
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Energielabel
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Aixam Crossover occasions en nieuwe Aixam Crossover bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Aixam Crossover

De Aixam Crossover is een kleine crossover die plaats biedt aan maximaal vijf passagiers. Hij wordt standaard geleverd met voorwielaandrijving, maar er is ook een optie voor vierwielaandrijving verkrijgbaar. De Crossover wordt aangedreven door een 1,0-liter driecilindermotor die 80 pk levert. De motor heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak en het brandstofverbruik bedraagt 6,9 l/100 km (1 op 14,5) in de stad en 5,7 l/100 km (1 op 17,4) op de snelweg. De Crossover is verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus: Basis, Plus en Premium.

De voordelen van de Aixam Crossover

De Aixam Crossover is de perfecte auto voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare, milieuvriendelijke optie die toch alle functies biedt die ze nodig hebben. De Crossover is ideaal voor stadsritten, met een kleine draaicirkel en een goed brandstofverbruik. Hij is ook perfect voor lange reizen, met comfortabele zitplaatsen en veel opbergruimte. Bovendien is de Aixam Crossover emissievrij, waardoor het een geweldige keuze is voor de milieubewuste bestuurder.

Het verbruik van de Aixam Crossover

De Aixam Crossover is een auto die zuinig en milieuvriendelijk is. Hij heeft een benzinemotor die veel kilometers aflegt, waardoor hij een betaalbare keuze is voor wie geld wil besparen op benzine. De Aixam Crossover is ook een goede keuze voor in de stad, want door zijn kleine formaat is hij gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen