We hebben 6 auto's voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie en Omruilgarantie

Aixam
Coupé
Basisgegevens
Brandstof
Staat
Eigenschappen
Transmissie
Carrosserie
Kleur
Garantie & zekerheden
Garantie
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Extra zekerheden
Techniek
Opties
Ventilatie en verwarming
Infotainment
Zichtbaarheid
Exterieur
Veiligheid
Interieur
Overige filters
Import voertuig
Voertuigsoort

Aixam Coupé occasions en nieuwe Aixam Coupé bij viaBOVAG.nl

De specificaties van de Aixam Coupé

De Aixam Coupé is een elektrische auto met twee zitplaatsen die perfect geschikt is voor stadsritten. Hij heeft een topsnelheid van 45 km/u en een actieradius tot 100 km, waardoor het de perfecte auto is om boodschappen te doen of om door de stad te rijden. Hij is ook milieuvriendelijk, want hij stoot niets uit. De Aixam Coupé is gemakkelijk te bedienen, omdat de bestuurder alleen maar op een knop hoeft te drukken om hem te starten. Hij heeft ook geweldige functies, zoals stuurbekrachtiging en airconditioning.

De voordelen van de Aixam Coupé

De Aixam Coupé is een kleine, lichte auto die perfect geschikt is voor stadsverkeer. Hij is gemakkelijk te manoeuvreren in krappe ruimtes en heeft een zeer kleine draaicirkel. De Coupé is een kosteneffectieve keuze is voor bestuurders in de stad. Bovendien is de Coupé uitgerust met diverse veiligheidsvoorzieningen die hem een veilige en betrouwbare keuze maken voor alledaags gebruik.

Het verbruik van de Aixam Coupé

De Aixam Coupé is een stadsauto die is ontworpen voor gebruik in de stad. De Aixam Coupé is zowel volledig elektrisch als met een brandstofmotor beschikbaar. De brandstofmotor haalt een geschat gecombineerd brandstofverbruik van 3,8 liter per 100 kilometer. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een auto die zowel efficiënt als milieuvriendelijk is.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
Heldere all-in prijzen