We hebben 18 motoren voor je gevonden

Alle occasions inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Chopper
Harley-Davidson
Basisgegevens
Motorinhoud
Vermogen
Acceleratie (0-100 km/u)
Topsnelheid
Eigenschappen
Staat
Transmissie
Garantie & zekerheden
Kleur
Opties
Veiligheid
Extra's
Overige filters

Harley-Davidson chopper occasion en nieuwe motoren

De Amerikaanse motorfietsproducent Harley-Davidson heeft vanouds een groot aanbod van choppers en cruisers. De cruiser is daarbij een iets comfortabeler motorfiets doordat die voorzien zijn van een windscherm en niet zelden ook van zijkoffers.

Harley-Davidson is hét merk van de chopper en de cruiser. Al in de jaren zeventig van de vorige eeuw was de Electra Glide hét icoon als het ging om de ultieme cruiser. Gaandeweg zijn van dit concept meer puristische varianten gekomen met minder luxe en comfort, dus eigenlijk de chopper motoren.

Harley-Davidson chopper cruiser

Bij Harley-Davidson tref je een heel scala aan typenamen voor de choppers en cruisers. Een veel voorkomende variant, vooral als chopper occasion, is de Harley-Davidson Sportster. Deze is behoorlijk populair door de aantrekkelijke prijs. Veel voordeliger zul je een Harley-Davidson niet kunnen kopen en rijden.

Harley Davidson Fat Boy, Harley Davidson Sportster, Harley Davidson Street Glide, Harley Davidson Night Rod

De meest pure chopper heeft geen vering achter. Dan spreek je van een hardtail. De Harley-Davidson Softail lijkt ongeveerd achter. Maar zoals de naam al aangeeft: hij heeft wel degelijk vering. De veerunit zit verstopt onder het lage zadel en vormt een verende verbinding tussen het frame en de uit buizen opgebouwde achterbrug. Diezelfde constructie zie je ook bij de Harley-Davidson Fat Boy, een stoer ogende chopper cruiser. De jongste versie heeft V-twin motorblok met een inhoud van 1.868 cc. Een kenmerk van de Fat Boy zijn de dichte wielen, dus zonder spaken.

Zoek je een meer op comfort gerichte chopper cruiser? Kijk dan eens naar de Harley-Davidson Street Glide. Dit is de regelrechte opvolger van de Electra Glide van de vorige eeuw. Voor een stoere chopper cruiser van Harley-Davidson kom je uit bij de Night Rod. Die is breed, fors en toch minimalistisch.

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen