We hebben 142 fietsen voor je gevonden

Alle tweedehands fietsen inclusief BOVAG Garantie, Omruilgarantie, Afleverbeurt en 40-Puntencheck

Stromer
Basisgegevens
Algemeen
Staat
E-Bike
Accu uitneembaar
Techniek
Remsysteem
Garantie & zekerheden
Alle occasions op viaBOVAG.nl hebben minimaal 12 maanden BOVAG Garantie.
Kleur
Pagina

Tweedehands of nieuwe Stromer elektrische fiets kopen bij viaBOVAG.nl

Stromer is een relatief nieuw fietsmerk dat uitsluitend speed pedelecs aanbiedt. Met deze elektrische hoge snelheidsfietsen richten ze zich voornamelijk op forensen. De speed pedelecs van Stromer halen een maximale snelheid van 45 kilometer per uur en zijn ideaal als alternatief voor het openbaar vervoer of voor de auto. Houd er wel rekening mee dat een helm verplicht is en dat je een bromfietskenteken voor je Stromer nodig hebt. De actieradius van een Stromer is zo’n honderd kilometer, afhankelijk van weersinvloeden, ondersteuning en de temperatuur. Daarvoor zorgen de krachtige motoren en de enorme capaciteit van de accu’s.

Stromer fietsen

Het Zwitserse merk maakt voor hun elektrische fietsen gebruik van de allernieuwste technologieën. De speed pedelecs van Stromer hebben een opvallend design, waarbij de kabels in het frame weggewerkt zijn. Dit geldt voor zowel de dames- als de herenmodellen. Alle fietsen hebben een digitaal display, dat je aan je smartphone kunt koppelen. Hierdoor kun je je rijggegevens inzien heb je inzicht in je positie.

Stromer ST5, ST3, ST2, ST1x en ST1

De Stromer collectie bestaat uit de volgende modellen: het topmodel ST5 , die maximaal 180 kilometer ondersteuning geeft. Dit type heeft een krachtige achterwielmotor en is afgemonteerd met hoogwaardige onderdelen. De Stromer ST3 versie die onder de ST5 komt en veel van dezelfde eigenschappen heeft. Stromer noemt de ST1 hun instapmodel, maar daarmee doen ze de fiets tekort. De eigenschappen en de betrouwbare aandrijving geven maximaal rijplezier, of je nu met een lagere of hoge snelheid fietst. De actieradius van de ST1 is vrijwel gelijk aan die van een e-bike. Wil je langer van trapondersteuning genieten, dan kun je beter de ST2 overwegen aan te schaffen. De ST1x tenslotte is eenvoudig gezegd een gedowngrade ST2, met een aantrekkelijkere prijs en andere kleuren.

Populaire Stromer modellen zijn:

De zekerheden van viaBOVAG.nl

De zekerheden van viaBOVAG.nl

BOVAG Garantie
BOVAG Omruilgarantie
BOVAG Afleverbeurt
BOVAG 40-Puntencheck
Heldere all-in prijzen